bijna 2000 leden!!

Regionale bijeenkomsten: een bron van informatie en inspiratie voor leden en niet-leden

De ApneuVereniging wil de kennis over apneu verbeteren bij het publiek, zodat apneu op tijd wordt herkend en dat iedereen de behandeling krijgt die daarvoor nodig is. Daarom worden er ook bij u in de buurt regiobijeenkomsten georganiseerd.

Deze regiobijeenkomsten zijn niet alleen voor leden bedoeld, maar ook voor mensen die meer willen weten over slaapapneu. Op een regiobijeenkomst is er meestal een professional die een onderwerp rond apneu belicht. Daarnaast is er ook gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen over eigen ervaringen, problemen en oplossingen.

Er is ook een informatiestand van de ApneuVereniging bemand door een regiocoördinator. Soms is ook de maskerraad aanwezig.
Al met al: voor heel wat mensen een bron van informatie en inspiratie.

Kijk hier voor een opsomming van regiobijeenkomsten de komende tijd: regiobijeenkomsten