bijna 2000 leden!!

Maskerraad on Tour

De ApneuVereniging bezit veel expertise op heel veel gebieden rond apneu, Lang niet iedereen is bijvoorbeeld op de hoogte van de uitgebreide kennis van onze maskerraad, Zo weten ook veel mensen niet dat de maskerraad op heel veel bijeenkomsten aanwezig is.

De maskerraad bestaat uit Cok en Bep van Norde. Deze twee kanjers weten alles van maskers. Die kennis haar over de verschillende maskers, voor- en nadelen, draagcomfort etc. Ze hebben ook de meest gebruikte maskers bij zich als ze het land doorkruisen om voorlichting te geven en vragen te beantwoorden. Prettig is dat ze dan ook in kunnen gaan op individuele vragen en problemen. En oplossingen voor die problemen aan kunnen dragen. Mensen kunnen vaak ter plekke een masker proberen.

De maskerraad is een groot succes bij onze leden, vooral ook vanwege de laagdrempeligheid van hun benadering.

Kijk hier op welke bijeenkomsten de maskerraad de komende maanden te vinden is.